Dylon zakjes handwas

Voor de handwas

€ 6,60

€ 1,50

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Handleiding voor handwas

 

DYLON HANDWAS ZAKJES

 

1.    Was jouw stof op de gebruikelijke manier. Begin altijd met een schone en vochtige stof (was deze grondig, ook als deze nieuw is, om vlekken of niet zichtbare afwerkingen te verwijderen).

2.    Trek rubberen handschoenen aan en los de verf op in 500 ml warm water.

3.    Vul een kom of roestvrijstalen gootsteen met ongeveer 6 liter warm water (40°C).

4.    Roer er 250 gram zout door. Voeg de verf toe en roer alles goed door.

5.    Dompel het textiel onder in water.

6.    Roer 15 minuten lang door en roer vervolgens gedurende 45 minuten regelmatig door.

7.    Spoel het textiel goed af in koud water (totdat er geen kleur meer uitkomt). Droog de stof buiten bereik van verwarmingen en direct zonlicht.

8.     Jouw stof is klaar en kan op de gebruikelijke manier gewassen worden. Wij raden je aan na het verven de stof afzonderlijk te wassen om het teveel aan verfstof te verwijderen.

 

 

 


Dylon textielverf pods

voor wasmachine

€ 9,90

€ 2,50

  • 0,05 kg
  • nog 1 op voorraad
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Handleiding wasmachine

DYLON PODS

 

Onze tip: verf maximaal de helft van de maximale belasting van de machine (om vlekkerige resultaten te voorkomen). Lees voor het beste resultaat de instructies en handige tips voor je aan de slag gaat.

1.    Begin altijd met een schone en vochtige stof (was deze grondig, ook als deze nieuw is, om vlekken of niet zichtbare afwerkingen te verwijderen). Plaats de stof vochtig en niet-gevouwen in de wasmachinetrommel.

2.    Verwijder de labelhoes van de pod volledig. Verwijder de deksel van de pod en plaats het rechtop in de trommel (bovenop de stof).

3.    Voer een volledig katoenprogramma uit (geen voorwas, spaarstand of speciaal programma voor minder was). Voor het beste resultaat was je op 40 graden Celsius (de verf werkt ook bij 30 graden Celsius als dat nodig is voor de stof).

4.    Wanneer het programma is voltooid, verwijder je alleen de pod uit de wasmachine. Voeg wasmiddel toe en voer nog een programma uit (dezelfde was instellingen als de eerste keer).

5.    Verwijder de stof, voeg wasmiddel toe en voer nog een programma uit om resten van de verf te verwijderen (op 40 of 60 graden Celsius). Als er nog verf is achtergebleven in de wasmachine, voer dan nog een programma uit zonder was, maar met wasmiddel en reguliere bleek in de trommel. Als er nog verf is achtergebleven in het rubber van de wasmachine, maak het rubber dan schoon met bleek.

 

6.    Droog de stof buiten bereik van verwarmingen en direct zonlicht. Jouw stof is klaar en kan op de gebruikelijke manier gewassen worden. Wij raden je aan na het verven de stof afzonderlijk te wassen om het teveel aan verfstof te verwijderen.